今天是阳历 2024 年 04 月 20 日 星期六 农历 三月月 十二日

05-08.02.2018 - TEMASYA BALAPAN DAN PADANG MSSD TENOM KALI KE 48 第四十八届丹南区运动会
10/02/2018 • School Admin - SMJK CHUNG HWA (SABAH, TENOM) • Filed Under 文件存於 Unit Kokurikulum •

Temasya Balapan dan Padang MSSD Tenom Kali Ke 48 Tahun 2018 telah berlangsung selama 4 hari dari 5 - 8 Februari 2018. Temasya Balapan dan Padang MSSD Tenom Kali Ke 48 ini merupakan anjuran bersama SM St. Anthony, SMJK Chung Hwa dan SK Pekan Tenom di Kompleks Sukan Tenom.

7 buah sekolah menengah dan sekolah-sekolah dari Zon 1 - 5 Daerah Tenom telah mengambil bahagian dalam pertandingan Balapan dan Padang.

Temasya Balapan dan Padang Kali Ke 48 telah dirasmikan oleh Encik Matusing Balang, wakil kepada YB Datuk Rubin Balang. Majlis Penutupan pula disempurnakan oleh Encik Jamawi Jaafar, Pegawai Khas Kanan Menteri Komunikasi  dan Multimedia Malaysia Merangkap Ketua Pergerakan Pemuda Umno Bahagian Tenom.

Berikut merupakan keputusan pertandingan Temasya Balapan dan Padang Kali 48:

MAJLIS PERASMIAN  开幕仪式

MAJLIS PENUTUPAN  闭幕仪式