今天是阳历 2024 年 04 月 19 日 星期五 农历 三月月 十一日

MAJLIS PERSARAAN ENCIK NG AIK HOOI 黄奕辉老师退休典礼
31/01/2019 • School Admin - SMJK Perempuan Perak (PERAK, IPOH) • Filed Under 文件存於 School activity •

31 Jan 2019 (Khamis) SMJK Perempuan Perak, Ipoh telah mengadakan Majlis Persaraan Encik Ng Aik Hooi yang telah bertugas di PGS selama 22 tahun 1 bulan. Beliau merupakan seorang guru Matematik dan guru Matematik Tambahan yang bersikap dedikasi dan penuh tanggungjawab terhadap tugasnya. Merunut Encik Ng, beliau sentiasa belajar sepanjang proses pengajaran beliau. Beliau sangat disukai oleh rakan sekerja serta murid-murid kerana sentiasa sopan dan berhemah semasa berhubung dengan mereka. Pengetua Cik Wong Sook Kuin juga mengucapkan terima kasih kepada Encik Ng atas perkhidmatan beliau yang cemerlang di PGS.  Pengerusi PIBG Encik Yap Chin Seong bersama ahli Jawatankuasa PIBG turut hadir ke majlis tersebut serta menceriakan majlis persaraan tersebut.