今天是阳历 2024 年 05 月 14 日 星期二 农历 四月月 初七日

HARI KOKURIKULUM 霹雳女中课外活动日
13/08/2022 • School Admin - SMJK Perempuan Perak (PERAK, IPOH) • Filed Under 文件存於 school new •

HARI KOKURIKULUM 霹雳女中课外活动日

12 Ogos 2022 Jummat. SMJK Perempuan Perak Ipoh menganjurkan Hari Kokurikulum Tahun 2022. Program bermula pada 7.15pagi dan berakhir pada 12.30 tengah hari. Lebih daripada 30 gerai yang diuruskan oleh para warga sekolah. Menurut pengetua Cik Wong Sook Kuin, sekolah kita dapat mencapai 3 matlamat utama melalui program hari tersebut, Warga PGS berjaya meningkatkan semangat kekitaan, keusahawanan dan kesejahteraan dalam kalangan warga sekolah. Beliau mengucapan ribuan terima kasih kepada semua guru dan AKP yg telah memberi sumbangan utk menjayakan Program Hari Kokurikulum. Selain itu, pihak sekolah juga memberi penghargaan kepada pihak lembaga pengurus sekolah, PIBG, Persatuan Murid-murid tua dan para ibu bapa kerana telah memberi sokongan dan kerjasama kepada sekolah. Terima kasih.