SMJK AVE MARIA CONVENT

SMJK AVE MARIA CONVENT

News and Events - School News

UK NETBALL MATCH
18 Jul 2007 School Admin - SMJK AVE MARIA CONVENT (PERAK) Filed Under SPORT

ON THE 18TH JULY 2007 , A FRIENDLY NETBALL MATCH BETWEEN SMJK AVE MARIA CONVENT AND IPSWICH HIGH SCHOOL, UK WAS HELD.THE VENUE OF THE COMPETITION WAS IN OUR SCHOOL'S DATO CHIN PECK SOO HALL.

Start Date :
End Date :
News and Events : School News  Co-curriculum News   Event Calendar

Post a Comment