Latihan Dalam Perkhidmatan
11 Oct 2008 School Admin - SMJK HUA LIAN (PERAK, TAIPING)

Satu lagi Latihan Dalam Perkhidmatan telah dijalankan pada hari ini untuk guru-guru sekolah kami mulai 8.00 pagi hingga 12.30 petang.  Sesi pertama adalah satu ceramah tentang tata tertib Santapan "Table Etiquette".  Penceramah adalah Ketua Jabatan Hosptitaliti Kolej Disted Stanford Pulau Pinang. Cik Suzie Koo, telah menerangkan tata tertib semasa makan. Selepas rehat, Pengetua, En Chee Peng Soo memberitahu guru-guru tentang perkembangan semasa tentang sekolah, dan sesi sebelum tamat adalah taklimat Headcount oleh Penolong Knan Pentadbiran, En Chin Fut Hong. LDP kali ini telah tamat pada pukul 12.30 petang.