霹雳女中课外活动日 HARI KOKURIKULUM TAHUN 2019
25 Jul 2019 School Admin - SMJK Perempuan Perak (PERAK, IPOH) 文件存於 Filed Under School New And Events

Hari Kokurikulum SMJK Perempuan Perak, Ipoh telah mengadakan Hari Kokurikulum pada 19 Julai 2019 ( Jumaat ). Para murid berusaha bersungguh-sungguh menyediakan baghan atau makanan untuk meniaga pada hari tersebut. Mereka juga menyediakan pelbagai jenis "Station Games" untuk menceriakan suasana sekolah. Pengerusi Lembaga Pengurus Sekolah Puan Foong Sau Choo dan Pengerusi PIBG En Yap Chin Seong serta anggota mereka turut hadir menceriakan suasana dan memberi sokongan serta bantuan kepada sekolah. Tarian Singa yang diketuai oleh murid PGS turut membuat persembahan dan menyambut kedatangan para tetamu yang dihormati.