Jamuan Makan Sambutan Hari Guru & Perayaan Hari Raya Aidilfitri 2020
03 Jul 2020 School Admin - SMJK Perempuan Perak (PERAK, IPOH) 文件存於 Filed Under School Activity

1 Julai 2020 (Rabu) Satu jamuan makan sempena Hari Guru dan Hari Raya Aidilfitri telah diadakan di Dataran Bestari Sekolah. Pengerusi Lembaga Pengurus Sekolah Puan Foong Sau Choo, Pengerusi PIBG Encik Simon Yap serta AJK PIBG, Pengerusi Murid-murid Tua serta AJK, Penghulu Sekolah Puan Leila Bt Nasser serta pegawai Puan Cheah, guru-guru dAn AKP turut menyertai jamuan makan ini dengan gembiranya. Makanan dan buah-buahan yang sedap telah disediakan. Pengetua Wong Sook Kiun mengucap terima kasih kepada semua warga PGS serta tetamu yang sudi hadir dan menjayakan program tersebut.