Assembly
25 Jul 2016 Aw Yong Kang 文件存於 Filed Under Assembly

On the 25th of July 2016, our school held an assembly at the school hall. The assembly started with the singing of national, state and the "Perak Excellent" anthem. After the prayer, trophies were presented to the cleanest class for last week which is class 3C2, 4A1, 5A4, L6B2 and U6B4. Next, certificates and medals presentation to our school choir which has successfully won a Gold Award for Young Male Choirs in the 9th World Choir Games in Sochi, Russia. Besides, presentation of trophies and certificates to the students who won in the Chinese Singing Contest and Chinese Writing Competition during the language month. Moreover, our school brass band had successfully got a second place and a gold award in the marching competition held in SMK Anderson. The Sixth Form Society of SMJK Sam Tet also held an interclass competition (Dodge Ball and Station Game) for the lower six students, hampers are given to the winning classes. The overall champion for the competition is class L6B1 followed by the first runner-up which is class L6F1 and L6F4. Lastly, our Form 6 Senior Assistant, Mdm. Ng Sook Chin gave a short briefing on the events which will be held in August. Mdm. Ng also advice all the form 6 students to invest more time and effort on their studies to face the coming examinations. The assembly ended after singing the school anthem.

三德国民型中学于2016年7月25日在本校礼堂如往常般举行了一场周会。首先,全体师生一起唱国歌,州歌及 “Perak Excellent”。祷告仪式之后,上个星期负责值班的老师宣布各个年级的班级整洁比赛的成绩,得奖的班级是 3C2, 4A1, 5A4, L6B2 和 U6B4。接着大会颁发奖牌和奖状给在俄罗斯举行的第九届世界合唱比赛中获得金奖的合唱团会员。接着,大会也颁发奖杯和奖状给在华文歌唱大赛和华文硬笔字比赛中获奖的学生们。我校铜乐队也成功在安德圣国民中学举办的操步比赛获得了金奖,他们也因此获得了大会颁发的奖杯和奖状。除此之外,大会颁发礼篮给在中六学会主办的班间比赛中获奖的班级,分别是全场总冠军L6B1以及总亚军L6F1和L6F4。最后,大会有请中六副校长,黄淑贞女士致词,黄女士向大家概括了本校会在8月进行的活动。黄女士也提醒中六的学生们要多温习功课,把时间和精神放在学业上,为即将来临考试做好充分的准备。唱完校歌后,周会便圆满结束。

Pada 25 Julai 2016, SMJK Sam Tet telah megadakan satu perhimpunan di dewan Bro John Moh. Perhimpunan ini dimulai dengan nyanyian lagu Negaraku, Lagu Negeri Perak, dan Lagu “Perak Excellent” dengan iringan muzik. Selepas bacaan doa, piala pusingan disampaikan kepada kelas-kelas yang terbersih pada minggu lepas, iaitu kelas 3C2, 4S1, L6B2 dan U6B4. Sesudah itu, sijil penghargaan dan piala pusingan disampai kepada ahli Kelab Koir yang telah menang dalam Pertandingan Antarabangsa World Choir Games 2016 di Rusia. Majlis diteruskan dengan penyampaian piala pusingan dan sijil kepada pelajar yang terlibat dalam Pertandingan Nyanyian Bahasa Cina dan Pertandingan Tulisan Bahasa Cina yang dianjurkan oleh Persatuan Bahasa Cina. Selain itu, pancaragam sekolah kita telah memenangi tempat kedua dan pingat emas dalam Pertandingan kawad kaki di SMK Anderson. Seterusnya, penyampaian hadiah kepada para pemenang yang telah menang dalam Pertandingan antara Kelas Tingkatan 6 Bawah "Dodge Ball" & "Station games". Tempat pertama adalah kelas L6B1 diikuti dengan L6F1 dan L6B4. Pn. Ng Sook Chin, Penolong Kanan Tingkatan 6 telah memberi taklimat ringkas kepada murid tingkatan 6 tentang aktiviti yang akan dijalankan pada bulan Ogos. Beliau juga memberi nasihat kepada semua murid Tingkatan 6 supaya memberi tumpuan dalam peperiksaan yang akan datang. Perhimpunan ini diakhiri dengan nyanyian lagu sekolah.

Photographer: Ooi Wai Sheng and Ong Chong Kean
Resource: Wong Chee Hung and Yeong Seng Hoong