SMJK CHONG HWA KUALA LUMPUR

吉隆坡中华国民型华文中学

News and Events 新闻与事件 - Co-curriculum News 活动新闻

PERTANDINGAN MELUKIS AMAL “POST PANDEMIC- THE MOST MEMORABLE TIME THAT I CHERISH”
01 Sep 2021 School Admin - SMJK CHONG HWA KUALA LUMPUR

Attachment 附件:

JEMPUTAN MENYERTAI PERTANDINGAN MELUKIS AMAL

“POST PANDEMIC- THE MOST MEMORABLE TIME THAT I CHERISH”

Perkara di atas dengan hormatnya adalah dirujuk.

2.         Sukacita dimaklumkan bahawa WANITA KLSCAH dan Malaysian Institute of Art (MIA) akan menganjurkan Pertandingan Melukis Amal yang bertemakan“Post Pandemic- The Most Memorable Time That I Cherish”.

3.         Sehubungan itu, pihak penganjur berbesar hati menjemput pelajar-pelajar dari sekolah Tuan/Puan untuk mengambil bahagian dalam pertandingan ini. Bersama ini kami lampirkan bersama garis panduan pertandingan di Lampiran sebagai rujukan pihak Tuan/Puan.

4.         Selain itu, pihak penganjur juga akan mengadakan pameran amal atas talian hasil karya seni pemenang-pemenang di Halaman Facebook WANITA KLSCAH (https://www.facebook.com/KLSCAHWomenSection) bagi tujuan mengumpul dana untuk mengurangkan beban golongan yang terjejas akibat pandemik COVID-19.

5.         Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut pihak Tuan/Puan boleh berhubung dengan Encik Hui Choong Seng ([email protected]).

Segala kerjasama dan perhatian daripada pihak tuan amatlah kami hargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian, terima kasih dan salam hormat.

NG GEOK CHEE

Ketua WANITA

Dewan Perhimpunan China Kuala Lumpur dan Selangor

HUI Choong Seng 丘忠盛
Penolong Setiausaha 助理秘书
Dewan Perhimpunan China Kuala Lumpur dan Selangor 吉隆坡暨雪兰莪中华大会堂
No. 1 Jalan Maharajalela, 50150 Kuala Lumpur, Malaysia.
Tel: +603-2274 6645, Fax: +603-2272 4089