SMJK CHONG HWA KUALA LUMPUR

吉隆坡中华国民型华文中学

SAYEMBARA PENULISAN KISAH INSPIRASI BERTERASKAN NILAI PERINGKAT KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA 2021
05 Jul 2021 School Admin - SMJK CHONG HWA KUALA LUMPUR

Attachment 附件:

SAYEMBARA PENULISAN KISAH INSPIRASI BERTERASKAN NILAI

PERINGKAT KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA 2021

Dengan hormatnya saya merujuk surat Bahagian Pendidikan Islam, Kementerian Pendidikan Malaysia nombor rujukan KPM.100-11/1/24 (57) bertarikh 17 Jun 2021 berhubung perkara          di atas.

2.         Sukacita dimaklumkan bahawa Bahagian Pendidikan Islam, Kementerian Pendidikan Malaysia menganjurkan Sayembara Penulisan Kisah Inspirasi Berteraskan Nilai Peringkat Kementerian Pendidikan Malaysia 2021.

3.          Untuk makluman, penyertaan bagi pertandingan ini adalah terbuka kepada semua warga KPM dalam kalangan pegawai di Bahagian, Jabatan Pendidikan Negeri, Pejabat Pendidikan Daerah dan guru-guru di sekolah KPM.

..4.         Sehubungan dengan itu, jabatan ini berhadap agar tuan / puan dapat memanjangkan        maklumat pertandingan ini kepada guru-guru di sekolah tuan / puan. Bersama-sama ini disertakan syarat dan terma pertandingan untuk makluman dan tindakan pihak tuan / puan. Jika terdapat sebarang pertanyaan berhubung perkara di atas, tuan / puan boleh hubungi                 Pn Syarifah Norliza Binti Tuan Ngah di talian 019-4395180 atau Pn Nor Awalana Binti Bolot melalui emel kepada [email protected].

Kerjasama tuan / puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Salam Sejahtera…

✍️ SAYEMBARA PENULISAN KISAH INSPIRASI BERTERASKAN NILAI PERINGKAT KPM TAHUN 2021

📝Jika anda berminat menulis dan ingin menyerlahkan bakat anda, inilah masanya!

Ayuh sertai pertandingan Sayembara Penulisan Kisah Inspirasi Berteraskan Nilai yang dianjurkan oleh Bahagian Pendidikan Islam,KPM.

🗓️ TARIKH TUTUP PENYERTAAN
= 20 SEPTEMBER 2021

✅HADIAH MENARIK MENANTI PEMENANG
✅SIJIL DISEDIAKAN BAGI SETIAP PENYERTAAN