SMJK CHONG HWA KUALA LUMPUR

15 Jul 2021 School Admin - SMJK CHONG HWA KUALA LUMPUR

Attachment 附件:

PERTANDINGAN ACCA-MMU INTER-SCHOOL ACCOUNTING QUIZ 2021 (AMISAQ) 2021

Dengan sukacita perkara di atas dirujuk dan surat daripada Universiti Multimedia bertarikh 1 Julai 2021adalah berkaitan.

2.         Dimaklumkan bahawa Fakulti Perniagaan, Universiti Multimedia (MMU) akan menganjurkan Pertandingan ACCA-MMU Inter-School Accounting Quiz 2021 (AMISAQ) 2021. Pertandingan perakaunan ini dibuka kepada murid sekolah menengah secara dalam talian. Tujuan pertandingan ini diadakan adalah untuk memupuk minat murid dalam bidang perakaunan dan perniagaan.

3.         Sehubungan dengan itu, kerjasama tuan dimohon untuk menyebar luas maklumat berkaitan pertandingan ini kepada semua murid di bawah seliaan tuan. Untuk makluman tuan, semua peserta perlu mendaftar melalui di pautan http://bit.ly/amisaq2021 sebelum atau pada 25 Julai 2021. Bersama-sama ini dilampirkan poster dan peraturan kuiz AMISAQ 2021 untuk makluman dan rujukan tuan.

4          Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan, pihak tuan boleh menghubungi Encik Mohd Zahedi bin Zainudin (MMU) di talian 019-2645677 dan e-mel [email protected] atau Encik Mohamed Reza Aliasad, Penolong Pengarah, Unit Pembangunan Bakat Murid, Jabatan Pendidikan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, di talian 012-6594158.

5.         Segala perhatian dan kerjasama tuan berhubung perkara ini amat dihargai.

Sekian, terima kasih.

“PRIHATIN RAKYAT: DARURAT MEMERANGI COVID-19”

“BERKHIDMAT UNTUK NEGARA”