SMJK CHONG HWA KUALA LUMPUR

27 Sep 2021 School Admin - SMJK CHONG HWA KUALA LUMPUR

PROGRAM - UR GEAR UP : SPM FREE E-TUITION BERSAMA UNIRAZAK

Selamat Sejahtera Tuan dan Puan,

Merujuk perkara di atas, pihak UNIRAZAK berbesar hati untuk menjemput pelajar-pelajar sekolah Tingkatan 5 yang bakal menjalani peperiksaan pada Mac 2022 untuk menyertai program "UR Gear Up : SPM FREE E-Tuition".

Untuk pengetahuan Tuan/Puan, program yang di anjurkan oleh pihak UNIRAZAK adalah salah satu inisiatif kami bagi membantu para pelajar dalam mempersiapkan diri bagi menghadapi peperiksaan sebenar SPM pada tahun hadapan. Sehubungan dengan situasi ketika pandemik dan pembelajaran di dalam talian, kami berharap agar inisiatif yang di tawarkan dapat membantu pelajar serta memberi peluang kepada pelajar yang memerlukan pembelajaran tambahan.

Oleh yang demikian, kami berharap agar pihak Tuan/Puan dapat memberi hebahan mengenai program ini kepada pelajar-pelajar tingkatan 5. Untuk makluman pihak Tuan/Puan penyertaan program ini ada secara PERCUMA.

Dengan ini, kami sertakan surat jemputan dan juga poster untuk rujukan pihak Tuan/Puan. Para pelajar yang berminat boleh mendaftar pada pautan seperti berikut:-

Link Pendaftaran Pelajar adalah seperti berikut :-

Sekiranya pihak Tuan/Puan ingin mendapatkan maklumat lebih lanjut boleh menghubungi kami di talian 012-3475800 (Puan Lily) atau 019-3799138 (Puan Faizah). 5. Kami berharap agar pihak sekolah Tuan/Puan dapat turut bersama menjayakan program inisiatif khas untuk pelajar Tingkatan 5 2021 yang di anjurkan oleh pihak UNIRAZAK.

Sekian, Terima Kasih.

Yang Benar,