SMJK CHUNG HWA

Berita & Peristiwa 新闻与事件 - Berita Sekolah 学校新闻
SMJK Chung Hwa menjuarai Kejohanan Catur MSSM Daerah Lipis 2007
08 Apr 2007 School Admin - SMJK CHUNG HWA (PAHANG) Di Bawah Fail 文件存於 sport

Pasukan Catur SMJK Chung Hwa telah menjuarai Kejohanan Catur MSSM Daerah Lipis Tahun 2007.

Pasukan Catur SMJK Chung Hwa Kuala Lipis muncul sebagai johan dalam Kejohanan Catur MSSM Daerah Lipis Tahun 2007.Pasukan sekolah di bawah bimbingan dan pimpinan Encik Chua Thean Cheng telah merangkul johan dan kategori lelaki bawah 15 dan 18 tahun. Sdr Chua Teong Zhe menjuarai kategori lelaki bawah 15 tahun manakala sdr Tan Kit Siang muncul sebagai johan lelaki bawah 18 tahun. Sementara itu, sdri Kwong Pik Ching dan sdri Ho Mei Zhi masing-masing menduduki tempat ketiga dan keempat kategori perempuan bawah 18 tahun. Tahniah kepada anak-anak Chung Hwa  !!

Carian 搜索

Tarikh Bermula 开始日期 :
Tarikh Berakhir 结束日期 :
Berita & Peristiwa 新闻与事件 : Berita Sekolah 学校新闻  Berita Kokurikulum 活动新闻   Kalender Peristiwa 行事历

Poskan Komen 发表评论