SMJK CHUNG HWA

吉兰丹中华国民型中学

Kejohanan Olahraga
11 Mar 2009 School Admin - SMJK CHUNG HWA (KELANTAN)

Kejohanan Olahraga

Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan Chung Hwa, Kota Bharu.

Tarikh                  : 11.3.09 (Rabu)

Tempat                : Di Padang dan Stadium Sekolah

Masa                    : 7.35pagi - 1.15 tengah hari

Acara                   : Larian, Larian Berpagar, Tarik tali, Lerek Gelung Rotan, Lari berganti-ganti Ikan Belut

Kejohanan Olahraga pada hari ini telah berlangsung  dengan jayanya.  Persaingan yang sangat sengit ditunjukkan oleh peserta-peserta pertandingan untuk menjuarai acara-acara  yang disertai.  Pengerusi Jemaah Pengelola Sekolah En. Tan Ken Ten mengucapkan tahniah dan sysbas kepada pelajar-pelajar kerana berjaya dalam acara yang disertai.  Penyertaan yang aktif telah ditunjukkan oleh pelajar-pelajar sekolah, ini menunjukkan mereka mempunyai  badan yang sihat dan cergas. Penolong Kanan  Ko Encik Foo dalam ucapannya mengharapkan semangat  yang ditunjukkan pada hari ini akan dikekalkan.  Beliau juga melahirkan rasa syabas kepada warga sekolah diatas usaha dan kerjasama yang diberikan, kejohanan olahraga pada ini telah dilaksanakan dengan lancar dan berkesan.

Berikut adalah keputusan pertandingan ,

Keputusan:           JOHAN                  - Rumah Yakin  (140 Mata)

NAIB JOHAN             - Rumah Jujur  (138 Mata)

TEMPAT KETIGA        - Rumah Tabah  (128 Mata)