DIALOG PRESTASI BERSAMA PPD TENOM 丹中及县教育局成绩交流会[23.10.2018]
24 Oct 2018 School Admin - SMJK CHUNG HWA (SABAH, TENOM)

Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) Tenom telah mengadakan dialog prestasi di SMJK Chung Hwa pada 23 Oktober 2018. Dialog prestasi ini dipengerusikan oleh Pegawai Pendidikan Daerah Tenom iaitu Encik Mohd Ridhuan Bin Yusof.  Pegawai-pegawai lain dari PPD Tenom yang hadir bersama ialah Puan Azrah Mohd Zakaria (Ketua Unit UPA) , Puan Norhayti @ Norhayati Timpai @ Hj. Wahab (UPA), Encik Yen Yat Fuan (SISC +) dan Datin Flora Pingai (SISC +).

Tujuan mengadakan dialog prestasi tersebut adalah untuk membincangkan isu-isu berkaitan pengajaran dan pembelajaran terutamanya mata pelajaran SPM dan seterusnya intervensi yang dilaksanakan oleh panitia-panitia untuk meningkatkan prestasi mata pelajaran SPM.

丹南县教育局在20181023日于丹中举行了成绩交流会。此成绩交流会主席是Mohd Ridhuan Bin Yusof先生。另外,县教育局官员也出席了这场交流会。他们是Azrah Mohd Zakaria 女士 (Ketua Unit UPA) , Norhayti @ Norhayati Timpai @ Hj. Wahab 女士(UPA), Yen Yat Fuan (SISC +)先生 拿汀 Flora Pingai (SISC +). 此交流会主要是探讨教学所面对的问题及如何提升SPM成绩的良策。