LAWATAN STAF SMJK CHUNG HWA TENOM KE KOKOL HILL, KOTA KINABALU 丹中教职员亚庇可可山2日1夜游 [29.06.2019]
29 Jun 2019 School Admin - SMJK CHUNG HWA (SABAH, TENOM)

Satu lawatan ke Kokol Hill, Kota Kinabalu oleh staf SMJK Chung Hwa telah diadakan pada 29 Jun 2019. Lawatan tersebut merupakan anjuran bersama Kelab Kebajikan Staf (KKS) SMJK Chung Hwa Tenom dan Lembaga Pengelola Sekolah. Keseluruhan dana lawatan adalah disumbangkan oleh pihak Lembaga sebagai penghargaan kepada semua guru yang telah bekerja keras dan berusaha untuk meningkatkan prestasi SPM 2018.  Lawatan tersebut juga merupakan satu aktiviti rekreasi yang diadakan untuk mengeratkan hubungan silaturahim dalam kalangan staf SMJK Chung Hwa Tenom.

2019629日,丹中老师与职员前往可可山住宿一天。这项活动是由丹中董事会和员工福利社联办。全部可可山21夜游的资金由学校董事会支付。这是为了奖励劳苦功高的老师们,他们辛勤的教导学生才能提高本校2018年大马教育文凭卓越的成绩。除此之外,这项活动亦可加强丹中教职员和睦关系。