Berita & Peristiwa 新闻与事件 - Berita Sekolah 学校新闻

PENILAIAN ANUGERAH PUSAT SUMBER SEKOLAH (APPS) PERINGKAT NEGERI SABAH TAHUN 2021
25 Mar 2021 School Admin - SMJK SUNG SIEW (SABAH, SANDAKAN)

Pada 25 Mac 2021, Encik Salleh Linggam dan Encik Junaidi Adam, Pegawai JPN Sabah, Encik Azlan Bin Budun, Penolong Pegawai Pendidikan USTPD serta En. Fathan Ramly, unit ICT PPDS  mengunjungi SM Sung Siew dan disambut mesra oleh pengetua sekolah, Encik Kwok Chee Yen dan barisan pentadbir sekolah. Pertemuan bersama rombongan pegawai penilai adalah untuk Penilaian Anugerah Pusat Sumber (APPS).  Encik Kwok Chee Yen, pengetua SM Sung Siew  menerangkan kepada Rombongan Penilai tentang kegiatan sekolah, rancangan dan aktiviti kokurikulum, serta memperkenalkan kemudahan fizikal sekolah. Rombongan Penilai terharu dengan usaha sekolah dalam mempergiatkan aktiviti kokurikulum.

沙巴教育部官员 Encik Salleh Linggam Encik Junaidi Adam 于25日,官访双修中学,并获该校郭校长及管理层的热烈欢迎。此次探访是为了进行州级资源中心比赛评分。郭校长向官员们讲解该校的活动、计划以及课外活动,同时也介绍该校硬体设施。官员对于该校积极促进课外活动所作出的努力留下深刻的印象。

Carian 搜索

Tarikh Bermula 开始日期 :
Tarikh Berakhir 结束日期 :
Berita & Peristiwa 新闻与事件 : Berita Sekolah 学校新闻  Berita Kokurikulum 活动新闻   Kalender Peristiwa 行事历

Poskan Komen 发表评论

Penulis 作者 :