今天是阳历 2024 年 04 月 25 日 星期四 农历 三月月 十七日

Mid-Autumn Night at SMJK Sam Tet
24/10/2015 • Kok Jing Shun • Filed Under 文件存於 Mid-Autumn Night at SMJK Sam Tet • SMJK SAM TET 怡保三德国民型中学

On the 2nd October 2015, the Chinese Language Society organized a Mid-Autumn Night in collaboration with the Choir Club, Chinese Language Debate Society, Harmonica Band and Guidance and Counselling Unit of SMJK Sam Tet. This activity was organised in our school. It started at 7.30pm. During the activity, a lot of foods and drinks were served to all guests and many performances were presented by our Harmonica Band and Choir Club. Other than that, a lot of games were organised by Chinese Language Society and Guidance and Counselling Unit to all guests. The event ended at 9.45pm.

Pada 2 Oktober 2015, Persatuan Bahasa Cina, Kelab Koir, Persatuan Bahasa Cina Bahas, Band Harmonika dan Unit Bimbingan dan Kaunseling telah bekerjasama menjayakan satu Malam Tanglung di sekolah SMJK Sam Tet. Aktiviti ini bermula pada pukul 7.30 malam. Dalam aktiviti tersebut, makanan dan minuman telah disediakan kepada para hadirin dan pelbagai persembahan disembahkan oleh Kelab Koir dan Band Harmonika. Selain itu, pelbagai jenis permainan juga diadakan oleh Persatuan Bahasa Cina dan Kelab Bimbingan dan Kaunselling bagi menghiburkan para hadirin. Akhirnya, aktiviti ini berakhir pada pukul 9.45 malam.

在2015年10月2日,我校的华文学会、华文辩论学会、歌咏团、口琴团以及辅导学会联合举办

了一年一度的中秋晚会。此晚会于晚上7时30分,在我校举行。在晚会里,大会准备了许多食物和饮料给在场的公众。此外,我校的歌咏团和口琴团也为大家呈献精彩的表演。我校的辅导学会和华文学会也为公众准备了许多游戏。最后,此晚会于晚上9时三刻圆满地结束。

Resources: Roy Lau Xian Jin, Lai Guang Pei
Photos by Vassago Tang