今天是阳历 2024 年 04 月 25 日 星期四 农历 三月月 十七日

Special Assembly on 29 June 20116
29/06/2016 • Yoong Zhe Qing • SMJK SAM TET 怡保三德国民型中学

On 29th June 2016, a special assembly was held in school hall. This assembly started with a prize giving ceremony to form 4 and 5 students who participated and won in Chinese reading and Chinese idiom quizzes competition held in Language month. Next, our school Senior Assistant of Administrator, Mdm. Foong Thye Yew, was invited to brief about the important aspects to take note on Parents Day. Then, Mr. Chan Wai Keong gave information about the books exhibition that will be held in conjunction with Parents' Day. Last but not least, our school principal, Mr. Lau Swee Mun was invited to give a speech. The assembly ended on 8.30 a.m.

在2016年6月29日,学校在礼堂举行了一场周会。首先是颁奖给各位在语文月参加了中文朗读及名句精华比赛并获奖的同学。接着,冯带友副校长告诉同学关于家长日时该注意的事项。陈伟强老师也让同学知道该日举办的书展的详情。最后,我校卓越校长,刘瑞文校长也被邀请上台说几句话。这场周会在早上8.30分结束。

Pada 29 Jun 2016, satu perhimpunan istimewa telah diadakan di dewan sekolah. Perhimpunan ini dimulakan dengan penyampaian hadiah kepada pemenang-pemenang dalam pertandingan membaca dan peribahasa cina yang telah diadakan pada bulan bahasa. Seterusnya, Penolong Kanan Pentadbiran, Pn. Foong Thye Yew telah memberikan maklumat tentang aspek-aspek penting yang perlu ambil perhatian pada hari perjumpaan ibu bapa. Kemudian, En. Chan Wai Keong memberikan maklumat tentang pameran buku yang akan diadakan pada hari tersebut. Akhir sekali, pengetua sekolah kita, En. Lau Swee Mun telah dijemput untuk memberikan ucapan. Perhimpunan ini berakhir pada 8.30 pagi.

Photographer: Yoong Zhe Qing and Chew Jia Zheng
Resource: Cheng Wei Lun