今天是阳历 2024 年 03 月 29 日 星期五 农历 二月月 二十日

Chinese Talk
31/07/2016 • Aw Yong Kang • Filed Under 文件存於 Chinese Talk • SMJK SAM TET 怡保三德国民型中学

On 28th of July 2016, Mr. Lim Song Khan from the Jabatan Pelajaran Perak gave a briefing for the teacher under training from various districts in Perak. The aim was to provide the training for Chinese subject for Form 1 in 2017. This briefing was held by Mr. Lee Yuen Keong and Mr. Chee Ming Sin. 20 teachers from 10 different districts had took part in this briefing and the information will be inform to all the chinese teachers from every district. Lastly, Mr. Lim Song Khan was feeling grateful that our school provided the proper venue and facilities to help this event run smoothly. He also hoped that teachers can take this opportunity to learn and interact with each other.

霹雳州教育厅华文科督学林松江先生主办了全霹雳2017年中一华文科中学标准课程发布会以培训州内各县的资源老师。此项活动由两位老师主讲,既李运强老师与朱明欣老师,并获得十个县的20位老师参与,日后将资讯传于各县的华文老师。林督学致词时感谢三德中学提供场地与设备,也希望老师们借此机会好好学习与交流。

Pada 28 Julai 2016, Encik Lin Song Jiang dari Jabatan Pelajaran Perak telah menjalankan taklimat kepada guru pelatih daerah negeri. Taklimat ini adalah tentang standard mata pelajaran Cina bagi tingkatan satu bagi tahun 2017. Taklimat ini dianjurkan oleh Encik Lee Yuen Keong dan Encik Zhu Ming Xin. Terdapat 20 guru dari 10 daerah telah mengambil bahagian dalam taklimat ini dan akan mengkhabarkan maklumat ini kepada setiap guru cina dari daerah meraka pada masa depan. Akhirnya, Encik Lin Song Jiang mengucapkan terima kasih atas kerjasama sekolah kita yang telah menyediakan ruang dan kemudahan bagi melicinkan perjalanan taklimat ini. Beliau juga berharap guru-guru dapat mengambil peluang ini untuk belajar dan berinteraksi dengan guru lain.

Chinese resource by Mr. Lee Yuen Keong
Photographers: Yoong Zhe Qing and Mok Weng Heng