今天是阳历 2024 年 04 月 20 日 星期六 农历 三月月 十二日

Basketball Competition (Program after PT3)
20/10/2016 • Cheng Wei Lun • Filed Under 文件存於 Basketball Competition (Program after PT3) • SMJK SAM TET 怡保三德国民型中学

Our school organized a basketball competition as part of the program after PT3. Eight groups of students participated in the competition. At last, participants from 3B2 successfully emerged as the champion for this competition while participants from 3C1 and 3C3 as the first and second runner-up. The competition ended at 20th of October.

我校于10月18日为中三的同学们举办了一场篮球比赛。此比赛在学校篮球场进行。一共有八组同学参加这个比赛。获得比赛冠军的队伍是3B2的同学,亚军的队伍是3C1的同学而季军的队伍便是3C3 的同学。此比赛于10月20日圆满结束。

Pada 18 Oktober 2016, SMJK Sam Tet telah mengadakan satu pertandingan bola keranjang di gelanggang bola keranjang sekolah kita untuk para pelajar Tingkatan 3.Pertandingan tersebut berlangsung di gelanggang bola keranjang sekolah. Sebanyak lapan kumpulan telah mengambil bahagian dalam pertandingan itu. Kumpulan dari kelas 3B2 telah merangkul juara manakala kelas 3C1 merupakan naib johan kepada pertandingan itu. Tempat ketiga pula jatuh kepada kumpulan dari kelas 3C3. Pertandingan tersebut tamat pada 20 Oktober 2016.

Photo credit to Mr. Raeymie Mokhtar
Resource: Wong Jowin, Low Chin Boon, Yong Mun Zheng