今天是阳历 2024 年 04 月 26 日 星期五 农历 三月月 十八日

A Talk On ACCA Courses
17/07/2017 • Low Chin Boon • SMJK SAM TET 怡保三德国民型中学

A TALK ON ACCA COURSES ( 17/7/2017)

On the 17th of July, a talk entitled ' CAT to ACCA, Road To Success' was held in our school hall. The dominant target for this talk is the form 5 students of our school. The students were briefed on some information regarding the careers related to Accounting. ACCA was an international institution who was steered by brilliant accountants. Our school's form 5 students were said to be fortunate as the ACCA provided some accounting courses for them to study. Accountants who received an ACCA certification was believed to be more professional and prestigious. Our school's form 5 students gained many practical and useful information by attending this talk. The talk ended at 9.50 a.m.

三德中学于2017年7月17日在学校礼堂为中五的同学们举办了一个有关会计课程的讲座会。我校有幸请来了著名的高顿财经培训机构(ACCA)为即将毕业的中五生讲解有关会计学在未非常来商业上的重要性。我校的中五生很荣幸能够获得ACCA机构所提供的会计课程,为他们打造一个美好的前途,实现他们的理想。此讲座让同学们获益良多,并在上午9时50分结束。

Pada 17 Julai 2017, satu ceramah yang bertajuk "CAT to ACCA, Road To Success" telah diadakan di dewan SMJK Sam Tet. Sasaran ceramah tersebut ialah semua pelajar Tingkatan 5. Ceramah ini adalah untuk menyampaikan maklumat yang berkenaan bidang prinsip perakaunan kepada pelajar Tingkatan 5 yang bakal melanjutkan pelajaran ke menara gading. ACCA merupakan satu organisasi antarabangsa yang dianggotai olah para akauntan yang berkaliber. Akauntan yang mendapat ijazah ACCA adalah lebih berwibawa dan profesional daripada akautan biasa. Ceramah ini telah memberikan informasi yang berguna kepada pelajar sekolah. Sesi ceramah ini tamat pada jam 9.50 pagi.

Resourcers: Wong Jowin ( BI )
                            Yong Mun Zheng ( BM )
                            Low Chin Boon ( BC )