今天是阳历 2024 年 03 月 29 日 星期五 农历 二月月 二十日

Weekly Assembly (17/7/2017)
17/07/2017 • Low Chin Boon • SMJK SAM TET 怡保三德国民型中学

WEEKLY ASSEMBLY ( 17/7/2017 )

On the 17th of July, our school had our weekly morning assembly as usual. The assembly started with the singing of National Anthem, Perak State Anthem and Aku Negaraku song. After the praying session, Miss Puganeshwary was invited to announce the winners for the cleanliness class competition. After that, a certificate giving ceremony was held. Certificates were awarded to the teachers who successfully promoted.Later, prizes were also presented to the Lower Six classes who won in the Interclass Competition which was organized by Sam Tet Sixth Form Society. Furthermore, the trophies and certificates were given to the chinese debaters who won in the National Chinese Debate Competition and also prizes were awarded to those winners who participate in Young Scientists Competiton. The assembly was followed by giving the prizes to the societies which did well in Notice Board Decoration Competition. Congratulations to all the winners! The assembly ended at 8:30am with the singing of school song.

我校于7月17日在学校礼堂举行了一场周会。这场周会以国歌,州歌以及“Aku Negaraku”歌曲掀开序幕。祈祷仪式过后,值日老师Puganeshwary老师报告班级整洁比赛的成绩。紧接着是颁发奖状给升职老师的仪式,其中升职的老师包括Danishwaran老师,陈由雄老师,郑耀国老师以及胡美美老师。接着,奖品颁发给在由三德中学中六学会举办的中六班级比赛中获胜的班级。然后,便是华语辩论比赛和青少年科学家比赛参赛者的颁奖仪式。过后,大会也颁发礼物给在布告栏布置比赛中获胜的团体。恭贺所有获奖的学生!最后,此周会以校歌在上午8时半结束。

Pada Isnin 17 Julai 2017, sesi perhimpunan mingguan telah diadakan di dewan sekolah bermula jam 7.30 pagi.
Perhimpunan bermula dengan nyanyian lagu kebangsaan, lagu negeri Perak dan lagu Aku Negaraku.Selepas sesi berdoa,keputusan pertandingan kebersihan kelas mingguan telah diumumkan.
Tingkatan 3: 3C2
Tingkatan 4: 4S2
Tingkatan 5: 5S6
Tingkatan 6 Rendah: 6RF3
Tingkatan 6 Atas: 6AF1

Seterusnya adalah sesi penyampaian watikah perlantikan kepada guru yang mendapat kenaikan gred:
1. Puan Foong Thye Yew
2. Puan Foo Mei Mei
3. En. Tan Ewe Seong
4. Encik Danishwaran.

Perhimpunan diteruskan dengan sesi penyampaian hadiah. Hadiah wang tunai telah dianugerahkan kepada peserta yang menang dalam Pertandingan Antara Kelas Tingkatan 6. Seterusnya, peserta yang berprestasi cemerlang dengan mendapat naib johan dalam Pertandingan Perbahasan Cina turut menerima piala dan sijil penghargaan daripada pihak sekolah.

Perhimpunan diteruskan dengan penyampaian hadiah kepada pemenang yang meraih keputusan yang cemerlang dalam Pertandingan Saintis Muda serta Pertandingan Menghias Papan Notis.

Tahniah kepada semua pemenang!
Perhimpunan tamat pada jam 8.30 pagi dengan nyanyian lagu sekolah.

Resource by: Seah Pei Lin, Chan Wai Theng and Chin Qi Xiang                                                                Photographer : Yoong Zhe Qing