今天是阳历 2024 年 04 月 19 日 星期五 农历 三月月 十一日

05.01.2018 - MAJLIS PERPISAHAN, MAJLIS KESYUKURAN GURU MENDAPAT CAHAYA MATA, HARI JADI GURU
06/01/2018 • School Admin - SMJK CHUNG HWA (SABAH, TENOM) • Filed Under 文件存於 Kelab Kebajikan Staf • SMJK CHUNG HWA TENOM 丹南中华国民型华文中学

Kelab Kebajikan Staf telah mengadakan satu Majlis Perpisahan untuk Pn. Norzirah Husin yang akan berpindah balik ke Semenanjung. Pihak sekolah, barisan pentadbir, Lembaga Pengelola Sekolah dan PIBG masing-masing telah memberikan hadiah sebagai tanda penghargaan kepada Pn. Norzirah yang telah berkhidmat di SMJK Chung Hwa.

Kelab Kebajikan Staf juga telah menyediakan hadiah kepada guru yang mendapat cahaya mata yang pertama kepada Pn. Norzirah Husin dan Pn. Verona Runtian.

Kelab Kebajikan Staf juga telah menyediakan kek untuk meraihkan hari jadi Pn. Molley, En. Zulkifli dan En. Khairul Izzat  yang hari jadi mereka jatuh pada bulan Januari 2018