今天是阳历 2024 年 04 月 19 日 星期五 农历 三月月 十一日

SAMBUTAN PESTA ANG PAU LEMBAGA PENGELOLA SEKOLAH 新春联欢晚宴[27.02.2018]
28/02/2018 • School Admin - SMJK CHUNG HWA (SABAH, TENOM) • Filed Under 文件存於 Lembaga Sekolah • SMJK CHUNG HWA TENOM 丹南中华国民型华文中学

Lembaga Pengelola Sekolah juga mengadakan Sambutan Pesta Ang Pau selepas Majlis Angkat Sumpah. Jamuan makan malam telah disediakan untuk meraihkan majlis tersebut. Pelbagai aktiviti telah disediakan untuk memeriahkan lagi majlis ini. Antaranya ialah persembahan 24 gendang cina, tarian, nyanyian dan tarian singa. Lembaga Pengelola Sekolah juga telah memberikan ang pau kepada semua guru dan AKP SMJK Chung Hwa dan SJKC Chung Hwa yang hadir pada majlis tersebut.

董事会于2018年2月27日就职宣誓礼完毕后,同时也举办新春联欢晚宴。当天晚宴董事会除了设宴招待所有的贵宾及来宾,亦准备了很多娱乐节目,其中包括24节铃鼓表演, 舞蹈,个人歌唱,合唱,大合唱以及龙麒狮大会窜。除此之外,董事部还派发新年红包予当晚有出席就职典礼及新春联欢晚宴的丹南中小学教职员,晚宴结束于十时左右。