今天是阳历 2024 年 04 月 25 日 星期四 农历 三月月 十七日

KEJOHANAN SUKAN OLAHRAGA TAHUNAN KE-80 第八十届常年运动会
29/04/2019 • School Admin - SMJK Perempuan Perak (PERAK, IPOH) • Filed Under 文件存於 School activity • SMJK PEREMPUAN PERAK, IPOH 霹靂女子國民型华文中學

Pada 27 April 2019 (Sabtu) SMJK Perempuan Perak, Ipoh telah mengadakan Kejohanan Sukan Olahraga Tahunan Ke-80. Pada hari yang mulia ini, Pengerusi Lembaga Pengurus Sekolah Pn Foong Sau Choo, YDP PIBG En Yap Chin Seong dan AJK PIBG, AJK Persatuan Murid-murid Tua Sekolah, Guru-guru, ibu bapa , wartawan, para jemputan, murid-murid turut hadir dan memberi sokongan kepada program sekolah. Aktiviti dijalankan dengan lancar. Para murid juga membuat persembahan serta perarakan yang cukup menarik. Rumah Hijau merupakan juara keseluruhan pada hari tersebut. Tahniah kepada semua pemenang dan PGS tetap mantap!