今天是阳历 2024 年 04 月 19 日 星期五 农历 三月月 十一日

PELANCARAN PROGRAM JOM KE SEKOLAH, PROGRAM GURU PENYAYANG, MENTOR MENTEE & 3S 开心上学,爱心和礼貌推展礼
14/01/2020 • School Admin - SMJK Perempuan Perak (PERAK, IPOH) • Filed Under 文件存於 School activity  • SMJK PEREMPUAN PERAK, IPOH 霹靂女子國民型华文中學

Pelancaran Program Jom Ke Sekolah, Program Guru Penyayang , Program Mentor Mentee dan 3S telah dilancarkan pada 13 Januari 2020 ( Isnin ). Program turut diceriakan dengan tayangan video yang berkaitan dengan aktiviti Mentor Mentee, Program 3S, dan Program Guru Penyayang pada tahun 2019. Sijil Penghargaan turut diberikan kepada guru, staf dan murid yang mencapai 100% kehadiran pada tahun yang lepas. Pengetua Wong Sook Kuin memberi galakan kepada para murid dan guru agar melaksanakan 3S dimana-mana sahaja.  Majlis turut diceriakan dengan kedatangan tetamu seperti Inspektor Liew, naib pengerusi PIBG Vincy Tan dan AJK Persatuan Murid-murid Tua PGS.