今天是阳历 2024 年 04 月 28 日 星期日 农历 三月月 二十日

Jamuan Makan Sambutan Hari Guru & Perayaan Hari Raya Aidilfitri 2020
03/07/2020 • School Admin - SMJK Perempuan Perak (PERAK, IPOH) • Filed Under 文件存於 School Activity • SMJK PEREMPUAN PERAK, IPOH 霹靂女子國民型华文中學

1 Julai 2020 (Rabu) Satu jamuan makan sempena Hari Guru dan Hari Raya Aidilfitri telah diadakan di Dataran Bestari Sekolah. Pengerusi Lembaga Pengurus Sekolah Puan Foong Sau Choo, Pengerusi PIBG Encik Simon Yap serta AJK PIBG, Pengerusi Murid-murid Tua serta AJK, Penghulu Sekolah Puan Leila Bt Nasser serta pegawai Puan Cheah, guru-guru dAn AKP turut menyertai jamuan makan ini dengan gembiranya. Makanan dan buah-buahan yang sedap telah disediakan. Pengetua Wong Sook Kiun mengucap terima kasih kepada semua warga PGS serta tetamu yang sudi hadir dan menjayakan program tersebut.