今天是阳历 2024 年 04 月 28 日 星期日 农历 三月月 二十日

SM SUNG SIEW(CF) PROGRAM GURU PENYAYANG 爱心教师计划
30/01/2024 • School Admin - SMJK SUNG SIEW (SABAH, SANDAKAN) • SM SUNG SIEW (CF) 双修国民型中学

爱心教师计划
随着SPM考试的到来,双修中学继而进行“爱心教师计划”,并邀请了家教协会副主席刘显章先生,与学校行政人员,一起分派爱心早餐。此项计划旨在激励学生,为面对考试的学生注入一枚强心针。科目老师也到场给予一些考试贴士和劝导,希望学生考试顺利。(L02)

Program Guru Penyayang-30 Januari 2024
    Usaha membantu dan menyuntik semangat kepada semua calon SPM terus dipergiat melalui program Guru Penyayang. Walaupun dengan jadual yang pada,En. Frankie Liew,NYDP PIBG mewakili PIBG sekolah sempat meluangkan masa bersama-sama barisan pentadbir sekolah untuk menjayakan program ini. Dalam masa yang sama,guru-guru subjek sempat memberikan beberapa tips dan nasihat kepada semua calon sebelum mereka bergerak masuk ke dewan peperiksaan. Berikut adalah beberapa gambar pelaksanaan penyerahan makanan sarapan pagi untuk semua calon SPM 2023.

"Sung Siew Forever, We Rise Together"