今天是阳历 2024 年 04 月 19 日 星期五 农历 三月月 十一日

SMJK Chung Hwa menjuarai Kejohanan Catur MSSM Daerah Lipis 2007
08/04/2007 • School Admin - SMJK CHUNG HWA (PAHANG) • Filed Under 文件存於 sport • SMJK CHUNG HWA 立卑中华国民型中学

Pasukan Catur SMJK Chung Hwa telah menjuarai Kejohanan Catur MSSM Daerah Lipis Tahun 2007.

Pasukan Catur SMJK Chung Hwa Kuala Lipis muncul sebagai johan dalam Kejohanan Catur MSSM Daerah Lipis Tahun 2007.Pasukan sekolah di bawah bimbingan dan pimpinan Encik Chua Thean Cheng telah merangkul johan dan kategori lelaki bawah 15 dan 18 tahun. Sdr Chua Teong Zhe menjuarai kategori lelaki bawah 15 tahun manakala sdr Tan Kit Siang muncul sebagai johan lelaki bawah 18 tahun. Sementara itu, sdri Kwong Pik Ching dan sdri Ho Mei Zhi masing-masing menduduki tempat ketiga dan keempat kategori perempuan bawah 18 tahun. Tahniah kepada anak-anak Chung Hwa  !!