Pengumuman 公告

SM SUNG SIEW (CF) - PERTANDINGAN MENCIPTA LAGU ROHANI TAHUN 2023 PERINGKAT NEGERI SABAH.
12 Jun 2023 School Admin - SMJK SUNG SIEW (SABAH, SANDAKAN) 

  PERTANDINGAN MENCIPTA LAGU ROHANI TAHUN 2023 PERINGKAT NEGERI SABAH

         Tahniah kepada Kumpulan Psalmist Band yang dianggotai oleh Agnes Wong Ai Ne, Daniel Lai Ka Bou, Shane Andrew Stephen Ladzim, Kevin Ngui Tze Kit dan Tan Yan Xuan kerana telah menjadi Johan di dalam Pertandingan Mencipta Lagu Rohani Tahun 2023 Peringkat Negeri Sabah yang telah dianjurkan oleh Sabah Interdenominational Education Committee (SiEC).  Lebih dari 145 pelajar dari 34 kumpulan telah mewakili sekolah-sekolah di Sabah dan kumpulan dari SM Sung Siew (CF), Sandakan yang dibimbing oleh En.Janikah Jeppy telah menjadi juara dengan lagu yang berjudul ‘KAMI INGIN BERMAZMUR’.  Segala kemuliaan hanya bagi Tuhan!!

 

2023年沙巴州圣乐诗歌创作比赛

 恭喜 Psalmist Band团队成员( Agnes Wong Ai Ne, Daniel Lai Ka Bou, Shane Andrew Stephen Ladzim, Kevin Ngui Tze Kit dan Tan Yan Xuan )在 En. Janikah Jeppy 老师的指导下荣获冠军!

 

Caption gambar: Majlis penyampaian hadiah di SM Lok Yuk, Likas pada 10hb Jun 2023  disempurnakan oleh Ps Chin Chi Kiong, Wakil Sabah Council of Churches (SCC) & Christian Organization Sabah Alliance (COSA) diiringi oleh En.William Pan, Pengerusi Pertandingan Mencipta Lagu Rohani Beserta Video PPK 2023.

dari kiri ( Shane Adrew, Kevin Ngui, Agnes Wong, Ps Chin Chi Kiong, En, Janikah Jeppy, En.William Pan, Tan Yan Xuan & Daniel Lai)