SMJK JIT SIN

敬爱勤朴

日新国民型中学管弦乐团欢庆马来西亚日
15 Sep 2021 School Admin - SMJK JIT SIN (PENANG) Filed Under 文件存於 JSPO

58年前,是全国人民共同庆祝马来西亚的成立。在经历了曲曲折折、艰难历程之后,迎来了黎明的曙光,共同见证马来西亚的诞生。马来西亚,让各个不同民族、宗教、背景的人民都一致称自己为“马来西亚人”,是团结一致的象征。为了庆祝这有意义又特殊的日子,日新国中管弦乐团精心制作了一段马来西亚日的表演视频,希望大家喜欢。最后,在此祝贺马来西亚日快乐🇲🇾!

58 years ago, our forefathers celebrated the birth of our beloved country, Malaysia. This day marked the establishment of the Malaysian federation, which not only unified the Malaysian states but most importantly unified people of different backgrounds, religions and race under the same name of “Malaysian". To celebrate this meaningful national celebration, we worked hard to produce a short video showcasing Malaysian identities with the song “Sejahtera Malaysia". We hope you all can enjoy and wishing all our fellow Malaysians Happy Malaysia Day! ❤🇲🇾

58 tahun yang lalu, rakyat seluruh negara merayakan penubuhan Malaysia. Setelah mengalami perjalanan yang sukar dan duka, kami mengimarahkan fajar subuh dan menyaksikan penubuhan Malaysia bersama. Di Malaysia, orang-orang dari pelbagai etnik, agama, dan latar belakang semuanya boleh menyebut diri mereka "rakyat Malaysia", yang merupakan simbol perpaduan. Untuk meraikan hari yang bermakna dan istimewa ini, kita telah menghasilkan video persembahan Hari Malaysia dengan ikhlas, semoga anda menyukainya. Akhir kata, selamat menyambut Hari Malaysia 🇲🇾!

日新国民型中学(卓越学校)管弦乐团
JSPO, SMJK JIT SIN (SKK)