SMJK SIN MIN

School News
Prestasi Cemerlang dalam Pertandingan Melukis
10 Aug 2003
SMJK Sin Min dengan bangganya mengumumkan 2 orang pelajarnya yang mencapai prestasi cemerlang dalam Pertandingan Melukis berturut-turut selama 3 tahun. TEH ZHING LEE 1.1 Pertandingan Melukis ALPHA peringkat kebangsaan : Tahun 2000 – tempat saguhati Tahun 2001 – ke-10 Tahun 2002 – ke-3 1.2 Pertandingan Melukis ACAP, peringkat kebangsaan – tempat ke -3 1.3 Tahun 2002,- Johan kategori Menengah Rendah dari Peringkat Daerah hingga peringkat Kebangsaan dalam Pertandingan Melukis Poster Anti Dadah sempena Karnival Seni Pencegahan Dadah. 1.4 Tahun 2003 – memenangi semua 5 pertandingan yang disertai beliau. NG MING KIAT Mewakili Negeri Kedah ke peringkat kebangsaan dalam Pertandingan Poster Anti Dadah sempena Karnival Seni Pencegahan Anti Dadah. Tahun 2001 – Johan kategori Menengah Rendah, peringkat kebangsaan Tahun 2002 – Naib Johan kategori Menengah Atas, peringkat kebangsaan Beliau akan mewakili Negeri Kedah tahun 2003 di peringkat kebangsaan pada bulan September 2003. Bagi tahun 2003, beliau telah memenangi semua 4 pertandingan yang disertai beliau. Tahniah dan Syabas kepada kedua-dua pelajar SMJK Sin Min.

Start Date :
End Date :