SMJK SIN MIN

School News
Program Setulus Ikhlas Hati
22 Sep 2003
Sempena Minggu Moral, warga Sin Min telah mengadakan “Program Setulus Ikhlas Hati” dengan membuat kutipan derma kepada Persatuan Kanak-kanak Khas. Ini merupakan tahun ke empat Panitia Moral mengadakan kutipan derma. Panitia Moral mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua warga Sin Min kerana mengambil berat kebajikan golongan yang kurang bernasib baik. Penyerahan cek telah dilakukan oleh wakil pelajar, Sdr P’ng Yu Jin kepada pengetua Persatuan Kanak-kanak Khas, En. Ong Kim Eng, bertempat di SMJK Sin Min pada 21 September 2003. Saksi-saksi terdiri daripada Penolong Kanan, En. Alex Cheah, GKM Kemanusiaan, Pn Li Lee Ching, Penolong Ketua Panitia, En. Wong Siew Oon dan PK Kokurikulum, En. Choo Kim Eng. Jumlah kutipan ialah RM1488-00.

Start Date :
End Date :