SMJK SIN MIN

School News
Malam Bakat Pasukan Beruniform SMJK Sin Min
24 Oct 2003
Pasukan Pengakap Laut telah berjaya menganjurkan Malam Bakat untuk pasukan-pasukan beruniform pada 23 Oktober 2003 dari jam 5.00 petang hingga 10 malam. Pasukan-pasukan berikut telah turut serta melibatkan diri dalam aktiviti ini yang bertujuan memupuk harmoni dan semangat kerjasama antara pasukan beruniform. 1. Pasukan Pengakap Laut 2. Kadet Polis 3. Kadet Bomba 4. Pasukan Pengakap 5. Pandu Puteri 6. Lembaga Pengawas Sekolah 7. Pasukan Unit Trafik 8. Pasukan St John 9. UTP dan Siaraya Pelajar dari Pasukan Pengakap Laut, Teng Ying Ying dari kelas 3.8 adalah penganjur utama aktiviti ini dan beliau berharap dapat mengadakan aktiviti seperti ini pada tahun hadapan. Syabas dan tahniah kepada semua yang menjayakan Malam Bakat ini.

Start Date :
End Date :