SMJK SIN MIN

School News
Mondialogo School Contest 2004
26 Sep 2004
Pasukan sekolah kita telah mengambil bahagian dalam satu pertandingan antarabangsa mulai Januari 2004 hingga Jun 2004. Pertandingan ini melibatkan murid-murid bertukar-tukar maklumat tentang kebudayaan negara kita dengan sebuah sekolah di Slovakia, Europa melalui internet. Sukacita dimaklumkan bahawa pasukan sekolah telah dianugerahkan "The Top Ten Team from Malaysia". Pihak penganjur iaitu DIAMLER CHRYSLER dan UNESCO telah memberikan hadiah wang tunai RM500.00, cenderamata dan sijil. Murid-murid yang terlibat adalah seperti berikut: 1. Ong Chee Teik 2. William Teow Yeow Meng 3. Beh Yan Hui 4. Tan Sheng Hong 5. Georgiana Tan Hon Tyin 6. Ng Chin Feng 7. Lim Jwu Shyan 8. Ong Choo Yih 9. tan Lay San 10. Koay Miao Duo Tahniah dan syabas.

Start Date :
End Date :