SMJK SIN MIN

School News
2005年课外活动常年报告Laporan Pencapaian Kokurikulum Tahun 2005- Pasukan Beruniform
14 Jan 2006
Pencapaian Kokurikulum 2005= PASUKAN BERUNIFORM Bil Nama Pasukan Pertandingan/ Anjuran Peringkat Pencapaian Peserta 1 Pengakap Pertandingan Kawat Kaki Daearah Pasukan Beruniform NGO Ketiga Pasukan Pengakap Peringkat Daerah KM/Y Tarikh : 23/4/2005 Tempat : PPD (SMK Bandar) 2 St John Ambulans Pertandingan Kawat Kaki Pasukan Beruniform NGO Daerah Naib Johan Pasukan St John Peringkat Daerah Km/Y Tarikh : 23/4/2005 Tempat : PPD ( SMK Bandar) Pertandingan Pertolongan Cemas Johan Ambulans Dewasa dan Perawatan Peringkat Daerah. Daerah Johan Ambulasn Kadet Tarikh : 18/02/3005 Johan Perawatan Dewasa Tempat : SMJK Sin Min Johan Perawatan Kadet Johan Keseluruhan Kedah Tengah. Pertandingan Pertolongan Cemas Johan Ambulans Dewasa dan Perawatan Peringkat Negeri. Negeri Naib Johan Ambulans Kadet Tarikh : 4/03/3005 Naib Johan Perawatan Dewasa Tempat : SMK Panglima Besar. Naib Johan Perawatan kadet Pertandingan Pertolongan Cemas & Perawatan Peringkat Kebangsaan. Kebangsaan Ketiga Ambulans Dewasa Tarikh : 4/03/3005 Keseluruhan Ambulans Dewasa Tempat : SMK Panglima Besar. Tempat Keempat. Perbarisan Tahunan 2005 Kws Kedah Tengah Daerah Anugerah Divisi Terbaik Tarikh 29/7/05 Ketiga Kuitipan Hari Bendera. Tempat SMK Khir Johari 3 KRS Pertandingan Kawat Kaki Pasukan KRS Peringkat Daerah Daerah Penyertaan Tarikh : 24/5/2005 Anjuran : PPD ( SMK Sg Layar) 4 Pandu Puteri Anugerah Pandu Puteri Raja 2005 Kebangsaan Tarikh : 27 Mei - 31 Mei 2005 Tempat : Kota Baru, Kelantan. Sejarah negeri Kedah Eng Chee Wen Penyampai : DYMM Seri Padukan Kumpulan Pandu Puteri Ooi Ee Hui Baginda raja Permaisuri Agong Raja yang Pertama Tan Ciew Yoong Tuanku Fauziah Binti Al-Marhum Koh Kar Ling Tengku Abdul Rashid.

Start Date :
End Date :