SMJK SIN MIN

School News
STPM 2006
15 Mar 2007
4A-11位 吴杰炜,纪侯仲,陈元庆,张蕙霓,黄紫雯,谭庆玲,刘佳贤,林顺立,陈琦玮,苏建翔,林坊珊。 GOH JIE WEI,KEE HOE TEONG,TANG YUAN CHIN,CHONG HUEY NEE,ENG CHEE WEN,TAM HENG LING,LAW JIA XIAN,LIM SOON LEE,TAN JI WEI,SAW KEAN SIANG,LIM FONG SHAN. 3A -10位 陈维康,杜宇超,庄丽年,苏子恩,林颖硕,陈锡荣,陈勇壮,陈湘婷,骆盈盈,许权璋。 TAN WEAY KEN,TOR YEE CHOW,CHENG LI YA,JOANNE SOH ZI EN,LIM YING SHUO,CHEN SEAH WENG,TANG ENG CUANG,CHIN SIANG TEAN,LOH YING YING,KHO CHUEN CHEONG. 2A-12位 张端峰,张如权,李思元,苏敬峰,曹伟洁,黄依慧,张婉柔,林政腾,陈静慧,刘诗婷,李爱娣,梁贻晶。 CHEONG TWON FONG,CHONG JOO CHIEN,LEE SZE YEN,SAW CHIN YIT,CHAO WEI JIE,OOI EE HUI,TEOH WAN JOOL,LIM CHIN THENG, CHAN CHIN HUI,LAU SEE THING,LEE AI TEE,NEOH YI JING. 1A-23位 朱永华,周佳韵,曾雯心,原静恬,林秀云,林欣霓,丝华丽,杨诗倩,覃怀欣,饶秀慧,刘慧莹,李美君,黄诗婉,何瑞加,李庆益,梁康伟,连凯杰,刘伟彬,郑增城,张木安,张原辉,叶富凯,刘宛君。 CHOO ENG HWA,CHEW JIA YUN,CHIN WEN SIM,GUAN CHIN TYAN,LIM SIEW HOON,LING SING NEE,LOGESWARI A/P ARJUNAN,YEOW SHHI QIAN,SAM HUAI SING,JAU SIEW HUI,LAU HUI YIN,LEE BEE KHUN,NG SHY WOAN,HO RUI JIA,LEE KHENG AIK,LEONG KHANG WEI,LIANG KAI CHIAT,LOW WEI PIN,TEI CHEN SENG,TEOH BAK AUN,TEOH GUAN HOOI, YAP FU KAI,LAU WAN JING.

Start Date :
End Date :
News and Events : School News  Co-curriculum News   Event Calendar

Post a Comment

© Copyrights 2006-2024 All Rights Reserved
Template Designed By Free Website Templates