SMJK SIN MIN

School News
A Wushu Achievement in SUKDA V 2003
11 Jun 2003
Pasukan Wushu SMJK Sin Min telah menyertai SUKDA ke V 2003 pada 29 Mei 2003 bertempat di Universiti Utara Malaysia. Berikut adalah nama peserta (Sesi Petang) dan acara yang dimenangi: 1. Yap Euvon 3.9 A) Changquan (Perempuan) : Gangsa B) Daosu (Perempuan) : Emas C) Gunsu (Perempuan) : Emas 2. Cheong Ly Meng 1.5 A) Nanquan (Perempuan) : Perak B) Nandao (Perempuan) : Perak C) Nangun (Perempuan) : Perak 3. Teoh Lee Chen 3.3 A) Nangun (Perempuan) : Gangsa B) Nandao (Perempuan) : Gangsa Dalam Kejohanan Seni Mempertahankan Diri Rakan Waja Diri Kebangsaan 2003 (2-5 June 2003) bertempat di Melaka Bandaraya bersejarah: Yap Euvon 3.9 mendapat pingat Gangsa dalam acara Daosu dan Gunsu. Di Dewan Badminton Ceras (Pertandingan Kebangsaan Remaja), Cheong Ly Meng mendapat: tempat ke-3 (Kumpulan B Nanquan) tempat ke-3 (Kumpulan B Daosu)

Start Date :
End Date :